Pályázati kiírás

A Humán Elektrotechnikáért Alapítvány pályázati felhívása

A Humán Elektrotechnikáért Alapítvány, alapító okiratának 3-as pontjában foglaltak szerint az alapítvány célja:
"A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatóinak, ezen belül elsődlegesen az alapításkor a Nagyfeszültségű Technika és Berendezések Tanszéke, jelenlegi nevén: Villamos Energetika Tanszék Nagyfeszültségű Technika és Berendezések Csoportja által oktatott hallgatók tanulmányi lehetőségeinek és munkájának támogatása, az oktatási módszerek korszerűsítése, színvonalának emelése főleg az Alapítók és Csatlakozók által a fiatal villamosmérnökkel szemben támasztott szakmai igények alapján."

Ennek szellemében az Alapitvány olyan pályázók jelentkezését várja, akik tanulmányaikat kimagasló szinten, a Nagyfeszültségű Technika és Berendezések Csoportnál és/vagy a Nagyfeszültségű Laboratóriumban végzik, illetve érdeklődnek a Nagyfeszültségű technika iránt. Ennek megfelelően a pályázatbenyújtásánál mindig rá kell mutatni a nagyfeszültségű technikával való kapcsolatra.

2012-től kezdődően a következő ösztöndíjak kerülnek kiírásra:
1. Egyszeri hallgatói ösztöndíj:
Pályázható folyamatosan. A hallgató a megpályázott ösztöndíj célját (pl.: utazási támogatás) és az azt alátámasztó szakmai tevékenységet írja le. A pályázat tartalmazza továbbá a hallgató személyi adatait.
2. PhD hallgatói ösztöndíj:
Pályázható félévente. A részletes szakmai tevékenység leírása mellé be kell nyújtani a leckekönyv kivonatát. Az elnyerhető összeg 90 000 Ft/hó/fő. A pályázat tartalmazza továbbá a hallgató személyi adatait.
3. Egyszeri kutatói ösztöndíj:
Pályázható folyamatosan. A pályázat tartalmazza a kutató személyi adatait, az eddigi kutatási tevékenységének rövid leírását, valamint egy rövid szakmai önéletrajzot.
4. Egyszeri demonstrátori ösztöndíj:
Azon nappali tagozatos hallgatók pályázatát várjuk, akik a Nagyfeszültségű Technika és Berendezések Csoportnál valamilyen oktatási feladatot vagy oktatást segítő tevékenységet végeztek.

A mellékelt pályázati adatlap kitöltése minden pályázat beadásához kötelező.

A pályázatok elbírálása a beadást követő kuratóriumi ülésen történik, a kuratórium elnöke által felkért 3 tagú Bizottság értékelésével. Az eredményekről a pályázók írásban értesülnek.

Budapest, 2012. március 14.

Németh Bálint
A kuratórium elnöke


ARCHÍVUM
Feltöltés alatt...